שבוע הסייבר באוניברסיטת תל אביב!

בעוד האקרים רוסים פורצים למערכת הבחירות האמריקנית, ואליוט מנסה לחסל את E CORP, בסוף החודש  (25-29 ליוני) מתקיים באוניברסיטה שבוע הסייבר. לחצו על התמונה להרשמה.

שבוע הסייבר

מעבר לאירועים המרתקים ששבוע זה מזמן, כגון אתגר הסייבר אליו אנחנו מקוים שכבר נרשמתם, והאקר נולד מיוחד במינו, אנחנו רוצים לספר לכם מהצד שלנו על ספרים בנושא סייבר בספרייה.

תחום הסייבר משתנה כל הזמן, והספריה יכולה לעזור לכם להישאר מעודכנים בכל המאמרים והספרים החמים בתחום. כך למשל תוכלו להתעדכן במאמרים האחרונים של ד"ר אביתר מתניה, ראש מטה הסייבר הלאומי, או לקרוא את ספרו של ג'ים ריביס, מייסד ומנכ"ל Cloud Security Alliance, אשר צפויים לנאום בכנס ב-26 ליוני. כמו כן תוכלו למצוא בספריה גם את מאמריו הרבים של ד"ר דאגלס מוהן, מנהל חטיבת הסייבר במשרד לביטחון המולדת DHS בארה"ב, ואת ספריו ומאמריו של ברוס שנייר, מרצה מהרוורד שכונה "גורו האבטחה" על ידי מגזין האקונומיסט. שניהם ירצו בכנס ב-27 ליוני.

רוצים לדעת כיצד לחפש לבד את משתתפי הכנס השונים בספרייה?

– צפו בסרטונים כיצד לחפש ספר או מאמר

– שאלו אותנו ב-WHATSAPP

– בקרו בדף של מדור שירותי מידע והדרכה

– או אפילו בקרו אותנו פיזית (פחות סייבר אבל עדיין עובד)

ספרים נוספים בתחום הסייבר שניתן למצוא בספריה:

Cyber-physical systems

Cyber-physical systems / Raj Rajkumar, Dionisio de Niz, Mark Klein

Cyber threat! : how to manage the growing risk of cyber attacks / N. MacDonnell

Cyber threat! : how to manage the growing risk of cyber attacks / N. MacDonnell Ulsch

Communications for control in cyber physical systems : theory, design and applications in smart grids / Husheng Li

Control of cyber-physical systems : workshop held at The Johns Hopkins University, March 2013

אתם מוזמנים לקרוא, ליישם, ולא לספר שאנחנו לימדנו אתכם איך לפרוץ לפנטגון… או לאתר של ASOS כדי להוריד את מחירי כל השמלות. סתם, רעיון.

ולסיום, אני ממליצה אישית על הרצאת ה-TED המרתקת של מישה גלני, אחד הסופרים היותר פופולריים בתחום: